+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Dodijeljeni Bisnode certifikati bonitetne izvrsnosti kompanijama u Županiji Zapadnohercegovačkoj
Dodijeljeni Bisnode certifikati bonitetne izvrsnosti kompanijama u Županiji Zapadnohercegovačkoj
Objavljeno: 18.7.2018. 10:37:00 Autor: administrator
Pod pokroviteljstvom Vlade Županije Zapadnohercegovačke i u organizaciji vodećeg europskog ponuđača poslovnih informacija i analitičkih rješenja Bisnode, jučer se u Ljubuškom održao poslovni susret na temu Bonitetna izvrsnost kompanija.

Certifikat bonitetne izvrsnosti jedno je od rijetkih priznanja kojim kompanije dokazuju svojim potencijalnim partnerima da su odgovorno i kvalitetno vođene tvrtke s kojima treba poslovati. Bonitetno izvrsne kompanije iz Bosne i Hercegovine su ravnopravne s najboljim kompanijama u Europi i jasno pokazuju da su pouzdan poslovni partner koji zaslužuje pažnju i povjerenje.


Dodjela certifikata je u međunarodnoj zajednici već uvažena praksa kojom poslovni subjekti dodatno unaprjeđuju svoj ugled i potvrđuju povjerenje u domaćoj i inozemnoj poslovnoj zajednici.


Bonitetnu izvrsnost imaju samo najbolje kompanije koje ispunjavaju najviše standarde poslovne etike i koje su se pokazale u dužem vremenskom razdoblju kao siguran poslovni partner s dobrom sigurnošću plaćanja, pouzdanom nabavom i kvalitetom proizvoda i usluga. Iako ih je samo 21% od ukupnog broja aktivnih kompanija u Bosni i Hercegovini, njihov udio u ukupnim prihodima Bosne i Hercegovine je 67%, u ukupnoj dobiti 72% a zapošljavaju 55% ukupno zaposlenih u državi.


Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić pozdravio je nazočne, rekavši: „Želimo odati priznanje i uručiti certifikate bonitetne izvrsnosti najuspješnijim tvrtkama koje čine preko 80% od ostvarenih prihoda i dobiti svih gospodarstvenih subjekata u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Među najvećim BiH uvoznicima i distributerima u sektoru trgovine i prehrane nalaze se tvrtke u našoj Županiji, imamo jaku prerađivačku industriju u sektoru aluminija, plastike, u sektorima papirne i grafičke industrije i građevinarstva. I upravo te tvrtke bilježe rezultate izvrsnosti poslovanja, i ono najmanje što možemo učiniti jeste iskazati vam zahvalnost i priznanje za vaš uspjeh.“


Dobitnici certifikata bonitetne izvrsnosti u Županiji Zapadnohercegovačkoj su: Pavković Paneli d.o.o. Široki Brijeg, TT Kabeli d.o.o. Široki Brijeg, EZ Engineering d.o.o., Fama d.o.o. Široki Brijeg, zatim Vokel d.o.o. Vinjani, Grioss d.o.o. Grude, Violeta d.o.o. i Bili Brig d.o.o. Grude, Džajić-Commerce d.o.o. Ljubuški, Unitrade d.o.o. Ljubuški, Elektro-Milas d.o.o. Ljubuški, te Lončarplast d.o.o. i Kror d.o.o. iz Posušja. 

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.