+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Priopćenje za javnost sa 2. sjednice Vlade
Priopćenje za javnost sa 2. sjednice Vlade
Objavljeno: 20.12.2018. 15:04:00 Autor: administrator
U Širokom Brijegu održana 2. sjednica Vlade.

Danas je u Širokom Brijegu, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 2. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je utvrdila Prijedlog Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu u iznosu od 85.994,142 KM, kao i Prijedlog Zakona o izvršavanju Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2019. godinu, koje je uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o usvajanju godišnjeg obračuna „Šumsko-gospodarskog društva Županije Zapadnohercegovačke“ d. o. o. Posušje za 2017. godinu; Odluku o rasporedu dobiti iskazane po godišnjem obračunu „Šumsko-gospodarskog društva Županije Zapadnohercegovačke“ d. o. o. Posušje za 2017. godinu; Odluku o povlačenju prijedloga za pokretanje likvidacijskog postupka nad pravnom osobom SLOGA d. o. o. Široki Brijeg; Odluku o redovitom godišnjem popisu imovine, obveza i potraživanja Županije Zapadnohercegovačke na dan 31. 12. 2018. godine i Odluku o raspodjeli sredstava utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2018. godinu, za tekuće prijenose za političke stranke za razdoblje listopad – prosinac 2018. godine.

Također, Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Glavnog popisnog povjerenstva Županije Zapadnohercegovačke; Rješenje o imenovanju Povjerenstva za popis novčanih sredstava, donacijskih sredstava, plemenitih metala i vrijednosnih papira, potraživanja i plasmana, kratkoročnih i dugoročnih obveza, razgraničenja i kapitala Županije Zapadnohercegovačke; Rješenje o imenovanju Glavnog popisnog povjerenstva za popis stalnih sredstava u obliku stvari, prava i razgraničenja i zaliha materijala, robe i sitnog inventara, županijskih ministarstava i uprava; Rješenje o imenovanju Glavnog popisnog povjerenstva Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke; Rješenje o imenovanju Glavnog popisnog povjerenstva Ministarstva unutarnjih poslova Županije Zapadnohercegovačke i Rješenje o imenovanju Glavnog popisnog povjerenstva Ministarstva pravosuđa i uprave Županije Zapadnohercegovačke.

 

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.