+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Priopćenje za javnost sa 22. sjednice Vlade
Priopćenje za javnost sa 22. sjednice Vlade
Objavljeno: 18.7.2019. 14:45:00 Autor: administrator
U Širokom Brijegu održana 22. sjednica Vlade.

U četvrtak 18. srpnja 2019. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 22. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.


Na današnjoj sjednici Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjeni i dopunama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Zavoda za poljoprivredu Županije Zapadnohercegovačke; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o dopunama Odluke o utemeljenju Srednje strukovne škole Široki Brijeg; Odluku o davanju suglasnosti na Kolektivni ugovor o pravima i obvezama poslodavca i uposlenika u oblasti zdravstva u Županiji Zapadnohercegovačkoj te Odluku o davanju suglasnosti na Kolektivni ugovor o pravima i obvezama poslodavca i radnika iz djelatnosti doktora medicine i stomatologije na području Županije Zapadnohercegovačke.


Vlada je usvojila Godišnje izvješće o razvoju sa izvješćem o provedbi Strategije za 2018. godinu – podneseno od Ureda Vlade za europske integracije.


Također, Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Upravnog vijeća Doma zdravlja Ljubuški u sastavu: Ivan Landeka, Ana Bubalo, Ankica Šaravanja, Slaven Tomić i Jure Lauc; Rješenje o imenovanju Upravnog vijeća Doma zdravlja Ljubuški u sastavu: Slaven Tomić, Ana Bubalo, Jure Lauc, Franka Bajto i Slavenka Granić; Rješenje o razrješenju privremenog Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke u sastavu: Ivan Landeka, Franka Zorić, Zdenka Jažo, Ante Sosa i Ivo Ćavar te Rješenje o imenovanju Upravnog vijeća Zavoda za javno zdravstvo Županije Zapadnohercegovačke u sastavu: Marija Vlašić, Ante Begić, Josip Luburić, Katica Pralas i Ivo Ćavar.

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.