+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Priopćenje za javnost sa 106. sjednice Vlade
Priopćenje za javnost sa 106. sjednice Vlade
Objavljeno: 16.11.2021. 15:28:00 Autor: administrator
U Širokom Brijegu održana 106. sjednica Vlade.

U utorak 16. studenoga 2021. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 106. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Na današnjoj sjednici Vlada je utvrdila Prijedlog Zakona o izmjenama Zakona o porezima Županije Zapadnohercegovačke i Prijedlog Zakona o izmjenama Zakona o pripadnosti javnih prihoda u Županiji Zapadnohercegovačkoj i financiranju Županije Zapadnohercegovačke, te ih uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Odluku o izmjenama i dopunama Odluke o utvrđivanju platnih razreda i koeficijenata za plaće rukovodećih i ostalih državnih službenika u županijskim tijelima državne službe; Odluku o pristupanju dodjele koncesije za istraživanje i eksploataciju arhitektonsko-građevnog kamena na istražnom prostoru „Kamenice“ Široki Brijeg; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o usvajanju godišnjeg obračuna „Šumsko-gospodarskog društva Županije Zapadnohercegovačke“ d. o. o. Posušje za 2020. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o razrješenju ravnatelja „Šumsko-gospodarskog društva Županije Zapadnohercegovačke“ d. o. o. Posušje; odluku o davanju suglasnosti na Odluku o imenovanju vršitelja dužnosti ravnatelja „Šumsko-gospodarskog društva Županije Zapadnohercegovačke“ d. o. o. Posušje; Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke za 2022. godinu i procjenu financijskog plana za 2023. i 2024. godinu; odluku o davanju suglasnosti na Odluku o izvršavanju Financijskog plana Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke za 2022. godinu; Odluku o Procjeni ugroženosti područja Županije Zapadnohercegovačke od prirodnih i drugih nesreća te Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o posebnim uvjetima za prijem policijskih službenika.

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.