+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Predsjednik Ćosić otvorio izložbu diplomskih radova studenata Akademije likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu
Predsjednik Ćosić otvorio izložbu diplomskih radova studenata Akademije likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu
Objavljeno: 14.12.2021. 10:04:00 Autor: administrator
Kao dio obilježavanja Dana Sveučilišta u Mostaru, u ponedjeljak je proslavljen i Dan Akademije likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu, jedinoj članici iz područja umjetnosti. Dan Akademije obilježen je sjednicom Senata i promocijom diplomanada.

Svečanu promociju 31 diplomiranoga studenta pratila je i izložba njihovih diplomskih radova koju je otvorio Zdenko Ćosić, predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Predsjednik Ćosić izrazio je uvjerenje da će vezivno tkivo koje su promovirani student gradili na Akademiji biti zauvijek spona s Akademijom.

-Od osnutka do danas Akademija se konstantno unaprjeđivala i podizala razinu kvalitete svojih studijskih programa i razinu kvalitete studiranja. U 25 godina njezina djelovanja iznjedrila je brojne umjetnike koji svojim radom obogaćuju društvo, identitet i kulturu ovih prostora, ali i šire, kazao je predsjednik Ćosić na otvaranju izložbe diplomskih radova studenata Akademije likovnih umjetnosti u Širokom Brijegu.

Uz predsjednika Ćosića, riječi dobrodošlice i poruku diplomandima uputili su dekan Akademije dr. Svetislav Cvetković, doc., i rektor Sveučilišta prof. dr. sc. Zoran Tomić.

Prije same promocije diplomanada, sada već tradicionalno, održana je i sjednica Senata Sveučilišta u Mostaru.

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.