+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Priopćenje za javnost sa 110. sjednice Vlade
Priopćenje za javnost sa 110. sjednice Vlade
Objavljeno: 21.12.2021. 15:21:00 Autor: administrator
U Širokom Brijegu održana 110. sjednica Vlade.

U utorak 21. prosinca 2021. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 110. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.


Na današnjoj sjednici Vlada je utvrdila Prijedlog Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2022. godinu, kao i Prijedlog Zakona o izvršavanju Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2022. godinu, te ih uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Odluku o dodjeli koncesije gospodarskom društvu „Astera“ d. o. o. Posušje za izgradnju i korištenje fotonaponske elektrane na lokaciji Čitluk općina Posušje; Odluku o izmjenama i dopuni Odluke o donošenju Programa utroška sredstava za poticanje razvoja gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu; Odluku o izmjenama Odluke o prijenosu sredstava „Tekući prijenosi Javnoj ustanovi Razvojna agencija Županije Zapadnohercegovačke – HERAG“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu; Odluku o izmjenama Odluke o prijenosu sredstava „Tekući prijenosi Agenciji za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj“ utvrđenih Proračunom Županije Zapadnohercegovačke za 2021. godinu; Odluku o utvrđivanju visine boravišne pristojbe za 2022. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke za 2022. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju Financijskog plana Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke za 2022. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje za 2022. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju Financijskog plana Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje za 2022. godinu; Odluku o utvrđivanju visine i načinu isplate naknade svim uposlenicima proračunskih korisnika za vjerske blagdane i državne praznike za 2021. godinu; Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije te Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi Županije Zapadnohercegovačke.


Vlada je usvojila Izvješće o radu Vlade Županije Zapadnohercegovačke za 2020. godinu i uputila ga Skupštini Županije Zapadnohercegovačke u daljnju proceduru.

 

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.