+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić i ministri posjetili Kutak sreće
Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić i ministri posjetili Kutak sreće
Objavljeno: 6.7.2022. 14:47:00 Autor: administrator
Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke zajedno s ministrima posjetio Kutak sreće, gospodarsko društvo koje je Udruga invalida ŽZH osnovala prije godinu dana.

Predsjednica Udruge invalida ŽZH Zora Mikulić je tom prigodom članovima Vlade predstavila rad Udruge i Kutka sreće, gospodarskog društva koje ima poseban status jer zapošljava osobe sa invaliditetom. Također se zahvalila na kontinuiranoj potpori koju Vlada Županije Zapadnohercegovačke pruža ovoj Udruzi u provođenju planiranih projekata.

Razgovaralo se također i o problemima s kojima se susreću članovi ove Udruge u svakodnevnom životu te o pravima osoba s invaliditetom. Gospođa Mikulić je istaknula još uvijek prisutan problem neprilagođenih prilaza koji otežavaju kretanje osoba sa invaliditetom.

Predsjednik je pohvalio rad ove Udruge koji je prepoznat među članovima, tako i u široj društvenoj zajednici. Predsjednik i članovi Vlade su se zahvalili na gostoprimstvu u Kutku sreće te istaknuli da će Vlada Županije Zapadnohercegovačke i nadalje podržavati rad Udruge invalida ŽZH.

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.