+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Predsjednik Ćosić održao sastanak s predstavnicima tvrtke Coral d.o.o.
Predsjednik Ćosić održao sastanak s predstavnicima tvrtke Coral d.o.o.
Objavljeno: 19.7.2022. 15:43:00 Autor: administrator
Danas, u zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke održan je sastanak s predstavnicima tvrtke Coral d.o.o.

Danas, u zgradi Vlade Županije Zapadnohercegovačke održan je sastanak s predstavnicima tvrtke Coral d.o.o., kojem su nazočili predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić, predstojnica Ureda predsjednika Iva Milas, ravnatelj Ureda Vlade za europske integracije Ivan Jurilj te poduzetnik i osnivač tvrtke gosp. Zdenko Štriga, sa suradnicima.

Gospodin Zdenko Štriga predstavio je tvrtku, čija je djelatnost  poslovno informiranje, gospodarsko umrežavanje, financiranje i realiziranje investicijskih projekata u Bosni i Hercegovini. Također, prezentirao je prijedlog poslovnog plana i ciljeve eventualne zajedničke suradnje tvrtke Coral d.o.o. i Županije Zapadnohercegovačke.

Naglasio je  da se uskoro planira izrada publikacije „BiH Extra“ 2022./2023. u kojoj će se predstaviti i Županija Zapadnohercegovačka potencijalnim njemačkim investitorima.

Predsjednik Vlade, Zdenko Ćosić pozdravio je pozitivnu ideju promocije Županije Zapadnohercegovačke  kao i mogućnost  potencijalnih stranih ulaganja u našu županiju, te je dodao da smo zainteresirani za ovaj oblik suradnje u smislu promicanja gospodarskih subjekata i investicija. Nadamo se da će efekt naše suradnje vrlo brzo pokazati pozitivne učinke, zaključio je predsjednik Ćosić.

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.