+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Veleposlanik SAD-a u BiH, NJ. E. Michael J. Murphy, boravio u nastupnom posjetu Županiji Zapadnohercegovačkoj
Veleposlanik SAD-a u BiH, NJ. E. Michael J. Murphy, boravio u nastupnom posjetu Županiji Zapadnohercegovačkoj
Objavljeno: 2.2.2023. 14:34:00 Autor: administrator
Danas je u nastupnom posjetu Županiji Zapadnohercegovačkoj boravio veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini.

 

U službenom nastupnom posjetu Županiji Zapadnohercegovačkoj danas je boravio veleposlanik Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini, NJ. E. Michael J. Murphy sa suradnicima Michaelom Ahnom iz Političkog odjela Veleposlanstva i Svjetlanom Buhovac iz Mostarskog ureda Veleposlanstva.

Nakon uvodnih riječi dobrodošlice, predsjednik Vlade Zdenko Ćosić je upoznao gosta sa političkim, socijalnim i društvenim stanjem u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Gospodin Murphy se zahvalio predsjedniku Ćosiću na srdačnoj dobrodošlici te na svim informacijama vezanim za područje Županije.

Na sastanku se razgovaralo o prilikama koje se stavljaju pred Bosnu i Hercegovinu dodjeljivanjem statusa kandidata za članstvo u Europskoj uniji, jačanju kapaciteta za borbu protiv korupcije u Bosni i Hercegovini, kao i o nastavku Projekta “Južna interkonekcija BiH i Republika Hrvatska” koji bi osigurao nova radna mjesta, ekonomske benefite poduzetnicima, ali i povećao energetsku sigurnost građana.

Na kraju su sudionici sastanka izrazili želju da se dosadašnja dobra suradnja nastavi i dodatno razvija u budućnosti.

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.