+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | U Ljubuškom potpisan Ugovor o prijenosu stečenih prava na nekretninama između Županije Zapadnohercegovačke i Grada Ljubuškog
U Ljubuškom potpisan Ugovor o prijenosu stečenih prava na nekretninama između Županije Zapadnohercegovačke i Grada Ljubuškog
Objavljeno: 22.9.2023. 15:58:00 Autor: administrator
Ugovor su potpisali predsjednik Vlade Predrag Čović i gradonačelnik Ljubuškog Vedran Markotić.

Danas je u prostorijama Gradske uprave Ljubuški upriličena svečanost potpisivanja Ugovora o prijenosu stečenih prava između Grada Ljubuškog i Županije Zapadnohercegovačke, kojim je Grad Ljubuški stekao prava koja je imala Županija Zapadnohercegovačka na nekretninama u samom središtu grada Ljubuškog – Duhanske stanice.


Nakon svečanog potpisivanja Ugovora, izjave za medije dali su gradonačelnik Ljubuškog Vedran Markotić, predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Predrag Čović i dopredsjednik Vlade Federacije BiH i ministar financija Toni Kraljević.


Podsjetimo, Odlukom o davanju suglasnosti na sklapanje Ugovora o prijenosu stečenih prava na nekretninama, koja je donesena na 10. sjednici Skupštine Županije Zapadnohercegovačke održanoj 8. kolovoza 2023. godine u Širokom Brijegu, naglašena je važnost donošenja ovakve Odluke za Grad Ljubuški, kojom će Grad dobiti na raspolaganje nekretninu koja uistinu ima veliku povijesnu važnost za taj kraj.


Svečanosti potpisivanja Ugovora nazočili su i predsjednik Skupštine Županije Zapadnohercegovačke Ivan Jelčić, predsjednik Gradskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić te ministru u Vladi Županije Zapadnohercegovačke, Daniela Perić, Blagica Leko, Zvonimir Širić i Mladen Bebek.

VIDEO

 

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.