+387 39 705 697
+387 39 703 233
vlada@vladazzh.com
Naslovna | Županija Zapadnohercegovačka predstavljena na jednom od najvećih sajmova turizma World Travel Market u Londonu
Županija Zapadnohercegovačka predstavljena na jednom od najvećih sajmova turizma World Travel Market u Londonu
Objavljeno: 9.11.2023. 11:41:00 Autor: administrator
Od 6. do 8. studenoga u Londonu je održan jedan od najvažnijih sajmova turizma u svijetu, 43. po redu World Travel Market London.

Turistički klaster Hercegovina, u suradnji s vladama Županije Zapadnohercegovačke, Hercegbosanske županije, Hercegovačko – neretvanske županije te gradom Mostarom, predstavljao je regiju Hercegovine i sve prirodne, kulturne, povijesne, društvene i gastronomske atrakcije koje ova destinacija nudi.

Pored klasičnog, izlagačkog dijela, ovaj Sajam nudi velike mogućnosti za unaprjeđenje poslovanja, umrežavanje, medijsku promociju, razmjenu iskustava te praćenje trendova u razvoju turizma.

Sudjelovanje Županije Zapadnohercegovačke na ovom Sajmu nudi veliku mogućnost promocije potencijala naše županije koja, između ostalog, služi i za razmjenu poslovnih ideja i ponuda te predstavljanje turističkim agencijama i ostalim sudionicima u ovom i povezanim sektorima. Ujedno je ovo i prilika za nove ideje i umrežavanja sa potencijalnim posjetiteljima Hercegovine kao atraktivne turističke destinacije.

Priča o WTM počinje 1980. godine, kada je Sajam posjetilo 350 izlagača i 7753 posjetitelja, dok je 2022. godine WTM ugostio preko 35.000 posjetitelja i izlagača iz 184 zemlje. WTM London okuplja turističke profesionalce, dok izlagačima osigurava mjesto za poslovanje i izlaganje svojih usluga međunarodnom prostoru.

Županiju Zapadnohercegovačku predstavljao je Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije. 

 

®© Sva prava pridržana Vlada Županije Zapadnohercegovačke 2017. | Dizajn i programiranje - Remedija d.o.o.